El Scooter

Smart-El, GO-EL og Shoprider

El scooter
Shoprider El scooter

Vores GO-EL el scooter er designet, udviklet og CE-mærket i Danmark

Selv om varianter af el scooter fra to forhandlere kan ligne hinanden udenpå, er der ofte store forskelle, når man kigger på de vigtige dele som f.eks. motor, batteri, lys og affjedring. Det er alt sammen det, der betyder noget for den glæde, man har som ejer af en el-scooter i hverdagen.
CP Mortensen står som designer og producent inde for, at kvaliteten af alle vores El scooter er i orden. Det er os, der bygger El Scotererne, udvælger de bedste producenter af enkeltdele og os der gennemfører CE-mærkningen. Med andre ord – vi er garanten for din nye el scooter.
I det følgende kan du se, hvor vores el scooter modeller skiller sig ud på afgørende punkter:

Motoren på el scooteren

EL Scooter motor

Der er forskelle på motorerne i vores to serier. Go-EL el scootere er dyrere end Smart-el, og derfor bedre på nogle punkter. Bl.a. har de længere rækkevidde, men ikke alle har brug for at køre lige langt mellem opladningerne.
Alle motorer er fremstillet af udvalgte producenter.
Motorerne er gennemprøvet og er klasser bedre end, hvad mange af vores konkurrenter udstyrer deres produkter med.

Styr og kontrolpanelet

kontrolpanelkontrolpanel

Vores el scooter modeller GO-EL 270, 340, 440, 840 og 950 adskiller sig ved deres specielle ratstamme, hvor man kan justere styret trinløst.
Kontrolpanelet er meget overskueligt og viser bl.a. hastighed, kørte km og resterende batteritid. SMART-EL el scooter´s kontrolpanelet er mere enkelt opbygget og viser bl.a. batteriets kapacitet.

Lys

LED forlygte

Vi har valgt at bruge LED-lys på vores El Scooter, der hvor det har været muligt. LED-pærer giver et super godt lys, og det sparer strøm på batterierne. Desuden holder LED-pærer længere end de gammeldags glødepærer. Og nok så vigtigt, så lyser LED-pærerne på din el scooter lige så godt som en bil, så du både kan se og blive set på vejen.

Motorstyring

Motorstyring

Det er ikke kun motoren og batterierne, der driver din el scooter frem. Motorstyringen er en vigtig del, og hvor mange producenter nøjes med en motorstyring på 120 Ampere, har vi monteret en motorstyring på hele 200 Ampere på modellerne GO-EL 440, 840 og 950. Det sikrer ekstra trækkraft. For alle vores maskiner gælder det, at vi har valgt motorstyringer af højeste kvalitet, og i en udgave der matcher de pågældende el scootere.

Affjedring

Affjedring til El Scooter

Hvis du prøver en tur på en af vores el scooter, så vil du straks mærke, at den er meget behagelig at køre på. Det er den blandt andet, fordi vi har været ekstra kræsne med affjedringen. Faktisk er vores el scootere forsynet med samme type støddæmpere, som sidder på biler, så vores kunder kan nyde en blød og behagelig kørsel uden stød op gennem kroppen. Vores to topmodeller, GO-EL 840 og 950, har endda uafhængigt ophæng på forhjulene.

Oplader og batterier

El Scooter batteriLader til Elscooter

Oplader og batterier til El Scooter er et stort område, og derfor har vi lavet en side som giver svar på ofte stillede spørgsmål om batterier og oplader. Man kan ikke bare skrive et km-antal, og så sige: ”Så langt kan du køre.”

En El Scooters rækkevidde på fuldt batteri?


For rækkevidden af batteriet afhænger af mange ting som f.eks.:
* Hvor tung er personen?
* Hvor hurtigt kører du?
* Hvordan er udetemperaturen?
* Er terrænet kuperet?
* Kører du på fast underlag?
* Blæser det?

Men for at vise forskellen på rækkevidden på de enkelte maskiner, har vi testet el scooterne ud fra følgende forhold: Du kører 12 km i timen, du vejer 70 kg, temperaturen er 25 grader, der er ingen bakker og ingen vind. I øvrigt har vi lavet en vejledning du kan hente her. info om køreafstandSe her hvor du finder din lokale forhandlere


Hent vores 2022 katalog her

Katalog-2022