El Scooter i dansk design til ældre | Smart-El & GO-EL El Scooter

El scooter Smart-el og GO-EL

El scooter

Vores GO-EL el scooter er designet, udviklet og CE-mærket i Danmark

Selv om el scooter fra to forhandlere kan ligne hinanden udenpå, er der ofte store forskelle, når man kigger på de vigtige dele som f.eks. motor, batteri, lys og affjedring. Det er alt sammen det, der betyder noget for den glæde, man har som ejer af en el-scooter i hverdagen.
CP Mortensen står som designer og producent inde for, at kvaliteten af alle vores maskiner er i orden. Det er os, der bygger maskinerne, udvælger de bedste producenter af enkeltdele og os der gennemfører CE-mærkningen. Med andre ord – vi er garanten for din nye el scooter.
I det følgende kan du se, hvor vores el scooter skiller sig ud på afgørende punkter:

Motoren på el scooteren

Der er forskelle på motorerne i vores to serier. Go-EL el-scootere er dyrere end Smart-el, og derfor bedre på nogle punkter. Bl.a. har de længere rækkevidde, men ikke alle har brug for at køre lige langt mellem opladningerne.
Alle motorer er fremstillet af udvalgte producenter.
Motorerne er gennemprøvet og er klasser bedre end, hvad mange af vores konkurrenter udstyrer deres produkter med.

Rat og kontrolpanelet

Vores modeller GO-EL 270, 340, 440, 840 og 950 adskiller sig ved deres specielle ratstamme, hvor man kan justere styret trinløst.
Kontrolpanelet er meget overskueligt og viser bl.a. hastighed, kørte km og resterende batteritid. SMART-EL kontrolpanelet er mere enkelt opbygget og viser bl.a. batteriets kapacitet.

Lys.

Vi har valgt at bruge LED-lys, der hvor det har været muligt. LED-pærer giver et super godt lys, og det sparer strøm på batterierne. Desuden holder LED-pærer længere end de gammeldags glødepærer. Og nok så vigtigt, så lyser LED-pærerne på din el scooter lige så godt som en bil, så du både kan se og blive set på vejen.

Motorstyring

Det er ikke kun motoren og batterierne, der driver din el scooter frem. Motorstyringen er en vigtig del, og hvor mange producenter nøjes med en motorstyring på 120 Ampere, har vi monteret en motorstyring på hele 200 Ampere på modellerne GO-EL 440, 840 og 950. Det sikrer ekstra trækkraft. For alle vores maskiner gælder det, at vi har valgt motorstyringer af højeste kvalitet, og i en udgave der matcher de pågældende el scootere.

Affjedring

Hvis du prøver en tur på en af vores el scootere, så vil du straks mærke, at den er meget behagelig at køre på. Det er den blandt andet, fordi vi har været ekstra kræsne med affjedringen. Faktisk er vores el scootere forsynet med samme type støddæmpere, som sidder på biler, så vores kunder kan nyde en blød og behagelig kørsel uden stød op gennem kroppen. Vores to topmodeller, GO-EL 840 og 950, har endda uafhængigt ophæng på forhjulene.

Oplader og batterier


Oplader og batterier til el scooter er et stort område, derfor har vi lavet en side som giver svar på ofte stillede spørgsmål om batterier og oplader. Man kan ikke bare skrive et km-antal, og så sige: ”Så langt kan du køre.”

En El Scooters rækkevidde på fuldt batteri?


For rækkevidden af batteriet afhænger af mange ting som f.eks.:
* Hvor tung er personen?
* Hvor hurtigt kører du?
* Hvordan er udetemperaturen?
* Er terrænet kuperet?
* Kører du på fast underlag?
* Blæser det?

Men for at vise forskellen på rækkevidden på de enkelte maskiner, har vi testet el scooterne ud fra følgende forhold: Du kører 12 km i timen, du vejer 70 kg, temperaturen er 25 grader, der er ingen bakker og ingen vind. I øvrigt har vi lavet en vejledning du kan hente her. info om køreafstand

En el scooter ud over det sædvanlige

En el scooter er til dig, der oplever gangbesvær, men ikke vil lade dig begrænse af det. Med en el scooter kan du stadig komme rundt og få ordnet dine gøremål samt besøge venner og familie ved både korte og længere distancer.
Vores el scootere er fremstillet i gode kvalitetsmaterialer, der kan holde til at køre i al slags vejr, når du skal ud i det blå eller køre en tur rundt i byen.
Man vil hurtigt opleve, at el scooterne her hos CP Mortensen er i en klasse for sig.
Vi står inde for, at alle vores modeller, som primært fordeler sig inden for kategorierne GO-EL og Smart-El, er fuldstændig i orden.
De er alle CE-mærkede, hvilket betyder, at de lever op til EU-lovgivningens krav.

Forskelle på el scooter modellerne

Forskellene på de to modeller, GO-EL og Smart-El, udgøres primært af selve motoren i scooteren. Sidstnævnte er tværtimod tilsvarende billigere.
Så der er fordele ved begge, det handler blot om at afgøre, hvad der er vigtigst for dig.
Alle el-scooterne er udstyret med en motorstyring af højeste kvalitet. Motorstyringen er noget det der, udover selve motoren og batterierne, er med til at afgøre hvor let og med hvor meget kraft el scooteren drives frem.
Alle af GO-EL modellerne har en smart og anderledes funktion for indstilling af ratstammen. Dette foregår trinløst, og der er dermed fuld brugervenlighed, så styret kan indstilles i præcis den position der er mest behagelig for brugeren.

Optimerede funktioner, der ikke vil skuffe

Vi vil generelt gerne optimere alle enkeltdele af el scooteren for at gøre køreoplevelsen og sikkerheden så god som muligt.
Derfor er ingen detaljer ligegyldige for os. Et eksempel på dette er selve lyset på el scooteren.
Her har vi valgt at bruge LED-pærer på de steder, det var muligt. Dette skaber et bedre lys og længere holdbarhed sammenlignet med glødepærer. Derudover lyser de så godt, at du let vil kunne ses på afstand efter mørkets frembrud.
For at optimere køreoplevelsen har vi valgt at have ekstra fokus på affjedringen i el scooteren.
Vores el scootere er udstyret med den samme type affjedring som på biler.
Man vil hurtigt mærke, hvor rart det er at køre på vores modeller, hvor hårde stød i kroppen, der kan opstå, hvis man kører over et bump eller andet, ikke vil være et problem.
Kørslen vil være blød og let, og vil skåne brugeren bedst muligt.

Der er mange gode grunde til at vælge en el scooter her hos CP Mortensen, og vi står glædeligt til rådighed med råd og vejledning så dit køb af ny el scooter, vil være et valg, du ikke fortryder.

Hent vores 2019 katalog her Katalog-2019