Udviklingspartner

Kvalitetsløsninger

CP Mortensen er specialist i udvikling og produktion af kvalitetsløsninger - i samarbejde med vores partnere, leverandører og kunder.

Vi elsker specialopgaver indenfor Elektriske drivlinjer som specialløsninger til nærmest alt med hjul eller sakse.

Alle konstruktioner drives med batteridrevet elmotor, specialfremstillet ledningsnet og styrebokse, som passer til opgaven.

udviklingspartner
udviklingspartner

Fokus på arbejdsmiljø

Vores løsninger hjælper typisk til med at forbedre arbejdsmiljøet via motoriseret hjælp til transport og tunge løft.

Vi har fokus på bedre ergonomi, og så gør det vel ikke noget, at vi kun bruger grønne energiløsninger?

Hos CP Mortensen har vi kæmpe erfaring i at udvikle, skaffe og montere det helt rigtige indenfor gearmotor, motorstyrringer, betjenings-komponenter, ligesom vi fremstiller komplette ledningsnet med de rigtige stik – lige til at samle for kunden.

Udvikling af elektriske drivlinjer

Vi udvikler komplette batteridrevne løsninger ved at kombinere dele fra nogle af verdens bedste leverandører. Vores løsninger omfatter motor, trækaksler, motorstyring, kabler og hjul i en alt-i-en-løsning, som er nem og bekvem at installere på køretøjer. Vores løsninger omfatter mobile drivsystemer, som kan anvendes inden for bygge- og anlægsindustrien, landbrug, materialehåndtering og rengøringsindustrien. Vi tilbyder løsninger med en kapacitet til at bære op til 2.000 kg.

CT firma logo                         CURTISS-WRIGHT firma logo

CT Trækaksel

Eksempler på løsninger:

Katafalk og kistevogne:

Balle Innovation

Vi har stor erfaring i at leverer elektriske drivlinjer til katafalke og kistevogne.

Vores opgave er at udvikle, levere og montere den indbyggede betjeningsboks med funktioner til kørsel frem og tilbage, hæve og sænke mulighed samt regulering af hastighed.

Håndteringen er enkel og brugeren slipper for at trække og hive i kisterne. Derved undgås skæve og uhensigtsmæssige arbejdssituationer. Løftekapaciteten er høj for at sikre en optimal og effektiv arbejdsindsats og vognen kan betjenes af 1 person.

En teknisk løst ergonomisk løsning, som forbedrer arbejdsmiljøet og arbejdsgangen for blandt andre bedemænd og portører. Benyttes blandt andet af kirker, kapeller og sygehuse.

udviklingspartner
GO-EL Cargo

Cargo Scooter

Vores populære modeller i elscooter kan også bruges til transport af mange forskellige ting. Cargo er velegnet til for eksempel havearbejdet, transport over kortere afstande og alverdens andre praktiske gøremål. Tivoli har den – skal du også bruge en?

Barnevogn

Daycare 1

Vi har udviklet et kvalitetssystem til fremdrift af barnevogne i samarbejde med vores kunde. Barnevognene er i bedste kvalitet, så det skal el-fremdriften og betjeningen naturligvis også være. Hjælper især dagplejere og institutioner til en markant nemmere hverdag med bedre arbejdsbetingelser.

barnevogn med EL

Smart Golfvogn

CP Mortensen

Kom hurtigt og effektivt rundt på golfbanen med vores populære el-golfvogn, som naturligvis er bygget på baggrund vores egen kvalitets elscooterserier. Masser af kraft og plads til alle køllerne.

Smart-Cargo

Smart-Cargo

Vi har udviklet Smart-Cargo til større virksomheder som har bruge for arbejdskøretøj til intern transport. Smart-Cargo bruges på hospitaler, messehaller og vindmølleindustrien.

Fitting

Arbejdsborde

Spangkilde

Vi leverer gearmotor, styring og betjening på flytbare og stationære arbejdsborde i bedste kvalitet til private og industri i hele Danmark. Arbejdsbordene laves fra 400 kg – 2000 kg, og sikrer ergonomisk korrekt arbejdshøjde, da den kan løfte tunge emner.

Varmepumpevogn

Spangkilde

I samarbejde med kunden leverer gearmotor, styring og betjening på en varmepumpevogn, som er godkendt til 250 kg og som løfter op til 1 meter.

Med varmepumpevognen slipper man for træk, skub og løft af både inder og ydre-dele.
Varmepumpe vognen er også oplagt til fragt og løft af gaskedler, hårde hvidevare og andre lignende produkter.

varmepumpevogn med EL
Ledningnet

Ledningsnet

Vi har både maskinen og erfaringen der gør, at vi kan fremstille dit ledningsnet – helt som du ønsker det. Type, længde og stik kan varieres helt efter behov, og vi laver også gerne specielt fremstillede ledningsnet i enkeltstyk eller mindre oplag.

Alle løsninger hos os leveres som plug and play – lige til at montere.

Vi vil gerne udfordres!

Som du kan se herover, så er opgaverne meget forskelligartede og altid med hensyntagen til kundens ønsker og behov.

Vores mangeårige erfaring og gode partnere gør, at vi kan levere fremragende kvalitet til en fair pris.

Tag CP Mortensen med på råd helt fra starten, og lad os byde ind med gode råd og erfaring til den bedste løsning af din udfordring

Udvikling af EL barnevogne
Kontakt os
close slider

    Kontakt os

    Vi står altid klar til at hjælpe.
    Tlf: 23 84 55 50