El Scooter

ALT OM EL SCOOTER

På denne side deler vi ud af vores mange års erfaring om valg af den rigtige elscooter.
Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os på 23 84 55 50 eller kontakte en af vores mange forhandlere over hele landet.
Find din lokale forhandler via dette link.

Den rigtige elscooter er et fantastisk hjælpemiddel i hverdagen.
Målet for os, er at hjælpe med til at skabe øget livskvalitet for alle.
Derfor har vi vores helt egne elscooter serier: Smart-El og GO-EL
Begge serier med mange forskellige valgmuligheder og med flere specialløsninger.

El Scooter til ældre

Klik herunder og se de mange muligheder:

EL Scootere fra CP Mortensen

Gatsby X

Gatsby X el scooter kombinerer et klassisk og tidløst design med den nyeste teknologi, hvilket giver en unik blanding af nostalgi og innovation. Denne scooter er et perfekt valg for dem, der ønsker at forene det æstetiske udtryk fra fortiden med moderne bekvemmelighed og ydeevne.

Under det nostalgiske ydre finder man en imponerende samling af moderne teknologi. Gatsby X er udstyret med en kraftfuld elektrisk motor, der giver imponerende acceleration og hastighed. Den elektriske drivlinje sikrer en støjsvag og emissionsfri køreoplevelse, der passer perfekt til moderne miljømæssige behov.

Trods sit gamle design er Gatsby X ikke gået på kompromis med sikkerheden. Den er udstyret med moderne sikkerhedsfunktioner som skivebremser, LED-lys til forbedret synlighed .

Gatsby X el scooter i gammelt design med ny teknologi er en enestående kombination af æstetik og innovation. Den forener den nostalgiske charme fra fortidens scootere med moderne ydeevne, bæredygtighed og bekvemmelighed. Med denne scooter kan man glide elegant gennem gaderne med et smil på læben og samtidig nyde fordelene ved avanceret teknologi.

EL Scootere fra CP Mortensen

Hvorfor vælge CP Mortensen?

Selv om varianter af el scootere fra forskellige mærker og forhandlere kan ligne hinanden udenpå, er der ofte store forskelle, når man kigger på de vigtige dele som f.eks. motor, batteri, lys og affjedring.
Alt sammen afgørende for den glæde, man har som ejer af en el-scooter i hverdagen.

CP Mortensen designer og producerer selv Smart-EL og GO-EL.
Anerkendte kvalitetsserier i elscootere gennem mange år.
• Vi designer selv de forskellige modeller
• Vi udvælger de bedste producenter
• Vi udvælger eller får produceret de enkelte dele
• Vi gennemfører CE mærkninger i Danmark.

Hos CP Mortensen kender vi vores elscootere 100% og kan derfor stå inde for både kvaliteten og holdbarheden.

 

Derfor er Smart El og GO-EL et godt valg:

Klik på nedenstående felter og læs mere.

Smart EL
batterier

FAQ - batterier og oplader

Derfor har vi lavet en FAQ side som giver svar på ofte stillede spørgsmål om batterier og oplader.

Se FAQ siden her.

 

El Scooter rækkevidde på fuldt batteri?

Rækkevidden for et bestemt batteri afhænger af mange ting som f.eks.:

 • Hvor tung er personen?
 • Hvor hurtigt køres der?
 • Hvordan er udetemperaturen?
 • Er terrænet kuperet?
 • Køres der på fast underlag?
 • Er det blæsevejr eller stille?

For at vise forskellen på rækkevidden på de enkelte maskiner, har vi testet el scooterne ud fra følgende forhold:

Du kører 12 km i timen, du vejer 70 kg, temperaturen er 25 grader, der er ingen bakker og ingen vind.

Vi har lavet en vejledning, som du kan hente her.

el scooter 4 hjulet
el scooter 4 hjul

Hjælpemiddel Instituttets vejledning

Socialstyrelsen har udarbejdet en liste over ting, du skal være opmærksom på, når du vil investere i en elscooter:

Ny eller brugt El Scooter ?

Når man skal vælge mellem en ny eller brugt el-scooter, er der flere ting, man skal tage i betragtning.

EL Scooter priser

For det første er der prisen. En ny el-scooter vil typisk være dyrere end en brugt, men man får også den fordel, at man ved, at den er helt ny og ikke har haft tid til at blive slidt. Derudover får man garanti på en ny el-scooter, hvilket kan give en ekstra tryghed.

Køreegenskaber

En anden ting at overveje er køreegenskaberne. En ny el-scooter vil som regel have bedre køreegenskaber end en brugt, da den er helt ny og ikke har haft tid til at blive slidt. En brugt el-scooter kan derimod have haft flere ejere og dermed være blevet slidt mere, hvilket kan påvirke køreegenskaberne.

El Scooter batterier

For det tredje er der scooter-batterierne at tænke på. En ny el-scooter har nye batterier og dermed også længder kørerækkevidde. En brugt el scooter skal ofte have skiftet batterierne, da en brugt el scooter med slidte batterie ikke kan køre så langt. Man skal være opmærksom på at det kan blive en bekostelig udgift at monterer nye batterier.

Reservedele

En overvejelse man også skal gøre sig inden man køber en brugt el scooter er om man kan skaffe reservedel til den model man kigger på. Gennem de sidst år er der flere importør og producenter der er stoppet, og det kan være umuligt at skaffe specielle reservedel.

Nye el scootere er ofte produceret med det nyeste inden for lys og bremser, hvilket giver dig bedre køreegenskaber og mere tryghed.

Det er altså flere faktorer at tage i betragtning, når man skal vælge mellem en ny eller brugt el-scooter. Pris, køreegenskaber, miljøhensyn, garanti og personlig præference er blot nogle af de ting, man skal tage stilling til.

Undersøg markedet

Det kan være en god idé at undersøge markedet og undersøge forskellige modeller, inden man tager beslutningen om at købe en ny eller brugt el-scooter.

Har du flere spørgsmål, så tag et kig på vores side med spørgsmål og svar til EL Scooter batterier mm.

 

Spørgsmål omkring brug af El Scooter ?

Når man overvejer at anskaffe en ny eller brugt el-scooter, er der adskillige regler og love, som man bør være opmærksom på og tage i betragtning.

Hvem må køre på el-scooter?

Du behøver ikke have et kørekort for at køre på en el-scooter eller i en el-kørestol, fordi en el-scooter ifølge færdselsloven anses for at være en cykel. Som følge heraf gælder de samme regler i trafikken for en el-scooter som for en cykel.

Hvad er reglerne for el-scooter?

For at køre på en el-scooter eller i en el-kørestol er det ikke nødvendigt at have et kørekort, da disse køretøjer ifølge færdselsloven betragtes som cykler. Når man kører med en hastighed over 6 km/t, skal man følge de samme regler, som hvis man kørte på en cykel. Dette betyder, at man skal køre i vejkanten eller på cykelstien, hvis der er en tilgængelig.

Hvor hurtigt må en el-scooter køre?

Hvis du kører på en el-scooter med en maksimal hastighed på 15 km/t, behøver du ikke at have et kørekort. Hvis du kører en kabinescooter, som kan køre op til 30 km/t, så gælder de samme regler som for dem, der kører med en hastighed på 15 km/t, bortset fra at du skal have en selvstændig ansvarsforsikring og et knallertkørekort.

Hvor langt kan man køre på en el-scooter?

Det er essentielt at afdække dine behov, inden du vælger en el-scooter. For størstedelen af vores el-scootere er en kørselsdistance på 30-60 kilometer på en enkelt opladning passende for de fleste brugere. Det skal dog nævnes, at rejse-scootere normalt har kortere kørselsafstand på en enkelt opladning.

Hvad koster det at lade en el-scooter?

At holde din el-scooter konstant opladet koster kun omkring 300 kr. om året, så du behøver ikke bekymre dig om urimelige udgifter på el.

spørgsmål og svar til EL Scooter batterier mm.

Er det muligt at køre en kabinescooter uden at have kørekort?

Hvis du har en kabinescooter, der kan køre op til 30 km/t, skal du have den registreret som en lille knallert med en gul nummerplade.

Hvis du er født før januar 1995, behøver du ikke et kørekort, mens du skal have et kørekort til lille knallert, bil eller motorcykel, hvis du er født efter januar 1995.

Kontakt os
close slider

  Kontakt os

  Vi står altid klar til at hjælpe.
  Tlf: 23 84 55 50